Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi var ikke lige klar over, at Juliette Lewis var blevet den store rockstjerne, men det er hun altså. Ikke nok med at hun til juni udgiver en plade med bandet The Licks (ikke at forveksle med The Jicks), men hun medvirker såmænd også på den kommende plade med The Prodigy.

Pladen kommer til august og hedder “Always Outnumbered, Never Outgunned” og Lewis medvirker på intet mindre end tre tracks. Men ifølge Lewis har The Prodigy skiftet stil og udviklet sig, hvilket formodentligt betyder, at hun slap for at lave en Keith the Nutter imitation, hvilket vi er taknemmelige for.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS