Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Har du ikke mulighed for at tage på Spot 10 Festival både fredag og lørdag i næste uge, har du nu mulighed for blot at købe billet til den ene (eller anden) af dagene. Billetterne koster 250 kroner, og billetter til begge dage koster 350 kroner.

Hvis du besøger Spot 10 websiden vil du forøvrigt også kunne læse mere om den specielle alternative scene, hvor bl.a. Lise Westzynthius og Maya Albana skal optræde, og om Marstals Corner, hvor Henrik Marstal (ibens) vil interviewe Tue West, Søren Huss (Saybia), Simon Kvamm (Nephew) og pladeselskabsfolkene Keith Harris og Tony Wilson.

Og er man helt vild for at komme igang med at se bands i Spot-sammenhæng, så kan man faktisk også købe billet til Præ Spot arrangementet i Musikhuset på torsdag, hvor man vil kunne høre musikalske indslag fra bl.a. Teitur, Swan Lee og Sondre Lerche. Så der er masser af af grunde til at deltage i dette års Spot arrangementer.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS