Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Har du ikke mulighed for at tage på Spot 10 Festival både fredag og lørdag i næste uge, har du nu mulighed for blot at købe billet til den ene (eller anden) af dagene. Billetterne koster 250 kroner, og billetter til begge dage koster 350 kroner.

Hvis du besøger Spot 10 websiden vil du forøvrigt også kunne læse mere om den specielle alternative scene, hvor bl.a. Lise Westzynthius og Maya Albana skal optræde, og om Marstals Corner, hvor Henrik Marstal (ibens) vil interviewe Tue West, Søren Huss (Saybia), Simon Kvamm (Nephew) og pladeselskabsfolkene Keith Harris og Tony Wilson.

Og er man helt vild for at komme igang med at se bands i Spot-sammenhæng, så kan man faktisk også købe billet til Præ Spot arrangementet i Musikhuset på torsdag, hvor man vil kunne høre musikalske indslag fra bl.a. Teitur, Swan Lee og Sondre Lerche. Så der er masser af af grunde til at deltage i dette års Spot arrangementer.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS