Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvis man følger med på NMEs webside, har man de seneste måneder nærmest på daglig basis kunne læse historier om problemerne i The Libertines og deres sideprojekter.

Senest lod den ene halvdel af duoen, Pete Doherty, sig indlægge for at få has på sit narkoproblem, og den seneste melding er nu, at han vil forlade bandet for at fokusere på at blive clean. Set fra en menneskelig vinkel er dette formodentligt den mest fornuftige løsning, men det er lidt ærgerligt, hvis man er rockfan. Bandets kommende plade er af co-producer Mick Jones fra The Clash blevet beskrevet som “Sensational. I can’t believe how good they’ve got“, så det ville da være en skam, hvis samarbejdet mellem Pete Doherty og Carl Barat allerede skulle stoppe nu før pladen er færdig.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS