Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Musikbutikken iTunes ynder at lade kendte musikere og skuespillere dele deres iTunes playlister med pøblen på iTunes websiden, men ifølge artiklen Beyoncé, Your Mix Tape Sucks er dette ikke helt så god en idé, som man kunne have troet.

I artiklen fremhæves det nemlig, at langt de fleste af de profilerede musikere har en usædvanlig trist musiksmag, hvilket understreges med links til en masse playlister man desværre kun kan se, hvis man er registreret bruger af iTunes. Men artiklen er alligevel ganske morsom, da skribenten gør sig morsom på bekostning af Avril, Missy, Beyoncé og såmænd også Michael Stipe. Den slags falder altid i god jord her på stedet.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS