Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hos tv-stationen PBS kan man se udsendelsen The Way the Music Died, der handler om musikbranchen og internettets indflydelse. I udsendelsen interviewes bl.a. David Crosby, der har været i branchen i 35 år og medlemmer fra Velvet Revolver, der skal udgive deres første plade til juni [via Interesting Stuff].

Har man dog ikke lyst til at sidde og se hele udsendelsen, kan man på siden også finde en lang række skrevne interviews med folk fra alle dele af musikbranchen. Der er i det hele taget et hav af information om musikbranchen på siden. Så er man interesseret i at få svar på, hvorfor CDer er så dyre, eller hvordan en kunstner får sin sang spillet på amerikansk radio, er dette siden man bør tjekke.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS