Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der kører konstant rygter om, hvilke bands der måske kunne tænkes at dukke op på dette års Roskilde Festival. Men nu har festivalen offentliggjort et hovednavn, som såvidt vides absolut ingen havde regnet med ville dukke op.

Det viser sig nemlig, at festivalen har booket Avril Lavigne til at spille, hvilket betyder, at de nu har en kvinde og såmænd også en person under 30 blandt hovednavnene. Avrils anden plade “Under My Skin” er netop udkommet, og hun hitter allerede med singlen Don’t Tell Me. Så selvom dette er et navn, man egentligt mere ville forbinde med Midtfyns (der må ærgre sig gule og blå over, at de ikke fik booket hende), så skal der nok være en hel del, der ser frem til at se den diminutive canadiske sangerinde.

Resten af os kan så glæde os over, at Roskilde endnu engang har booket Love Shop til at spille koncert på festivalen. Bandet er fortsat i gang med at promovere deres greatest hits udgivelse, så mon ikke der endnu engang bliver tale om en veloplagt koncert med masser af klassiske Love Shop sange.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS