Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Norske Kings of Convenience udgiver 21. juni pladen “Riot on an Empty Street”, og derfor har The Guardian talt med de to gutter, der fik meget opmærksomhed og ros for deres debutplade fra 2001 “Quiet is the New Loud”.

I interviewet taler de om perfektionisme, indspilningerne og deres fortid i bandet Skog. De fortæller også om, hvordan den ene halvdel af duoen, Eirik Glambek Boe, har kærester, der har indflydelse på deres musik, og man får faktisk det indtryk at både Boe og den anden halvdel, Erland Oye, er nogle sære snegle. Men nogle gange laver de særeste hjerner jo den mest spændende musik, så der er garanteret noget at glæde sig til på den nye plade.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS