Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er en artikel i Politiken i dag om, at de danske rockstjerner er for sløve til at opdatere deres websider. Det samme kan man ikke sige om amerikanske Ryan Adams, der med jævne mellemrum ændrer sin webside på nye og mærkelige måder.

For en måned siden lukkede han sin webside ned i sympati med afslutningen af tv-serien Friends, og nu har han lagt 13 demoversioner af forskellige sange ud på siden. The Rescue Blues findes på “Gold” pladen, og Come Pick Me Up er med på “Heartbreaker”, men de resterende 11 findes kun på forskellige bootlegs. Så kunne man tænke sig at høre lidt nyt fra Ryan Adams, kan man altså komme til det ved at besøge hans webside.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS