Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er mange måder at reklamere for sin pladeudgivelse på, men det er alligevel de færreste, der laver et lille spil for at gøre opmærksom på deres musik. Men The Polyphonic Spree er ikke som andre bands, og derfor har de lavet spillet The Quest for the Rest, hvor man skal hjælpe nogle af bandets medlemmer med at finde frem til resten af bandet.

Undervejs i spillet kan man høre en række skæringer fra den kommende plade “Together We’re Heavy”, der udkommer 13. juli, og når man er gået igennem spillet, får man adgang til videoen til sangen Cane og liveversioner af Soldier Girl og Five Years. Spillet er måske ikke det mest sindsoprivende i verden, men det er besværet værd for at høre det sidste nummer, Hold Me Now, der lyder som glad version af The Flaming Lips med masser af kor. Den lover i hvert fald godt for den kommende plade.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS