Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Badly Drawn Boy må være den mest produktive englænder siden Elton John i 70erne, og nu er han sørme på trapperne med endnu et album. Pladen udgives 21. juni og hedder “One Plus One Is One” og i den anledning har The Independent sendt en journalist på en køretur rundt i Manchester, hvor Badly Drawn Boy viser ham fem steder, der har haft indflydelse på hans karriere. Men der er også masser af generel information om den dårligt klædte dreng, og så er der herfra plus point til sangskriveren, der i forvejen er en af vores yndlinge, for hans gode smag i øl.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS