Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Siden Michael Hutchence døde i 1997 har det australske rockband INXS ikke udgivet plader, men har dog turneret bl.a. med Terence Trent D’Arby som sanger. Men nu er bandet klar til at finde en ny forsanger, men de har valgt at finde deres nye frontmand på en ret speciel måde.

De er nemlig gået sammen med Mark Burnett, der bl.a. har stået bag den amerikanske version af Robinson Ekspeditionen, for at lave programmet Rock Star, hvor de vil holde auditions i bedste Pop Idol stil for at finde en ny vokalist til bandet. Showet kommer på de amerikanske tv-skærme til næste år, men inden da vil de afholde prøver på fem kontinenter for at finde 12 deltagere, der skal være med i programmet. Og ud af de 12 skal der findes en sanger, der kan indspille en plade og turnere med INXS. Det lyder som et lidt mærkeligt projekt, men måske er det lige hvad de har brug for, hvis de vil genvinde den stjernestatus, de havde i 80erne og 90erne.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS