Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


!!!:  Louden Up Now Der er nogle bands, der nærmest med vilje gør tingene sværere for sig selv. Sacramento bandet !!! har i hvert fald valgt et navn, der ikke gør det let at finde information om dem på nettet, og der synes faktisk at være tvivl om selv så simpel en ting som udtalen af navnet (mange synes dog at kalde dem Check Check Check). Desuden spiller de på deres seneste plade “Louden Up Now” musik, der blander genrer på kryds og tværs, og de skal nok ikke regne med, at sangen Shit Scheisse Merde får specielt mange rotationer på de amerikanske radiostationer.

Men selvom det otte mand store band er mærkelige på alle mulige måder er musikken alligevel værd at tjekke op på. På singlen Me & Giuliani Down By The School Yard (A True Story), der handler om den tidligere New York borgmesters forbud imod dans på barene på Manhattan, spiller de funky dansemusik og låner sågar lidt fra sangen Footloose, der jo ganske apropos er fra en film om et danseforbud. Men højdepunktet på pladen er den over syv minutter lange Hello? Is This Thing On?, hvor New Wave guitar blandes med funkbas og doven vokal med mærkelige mellemspil med congas og alt muligt andet godt. Men eftersigende skulle de indspillede versioner ikke leve op til den energi bandet lægger for dagen, når de optræder live. Det anarkistiske band spillede konstant koncerter i fem år op til udgivelsen af deres debutplade i 2001, og har siden da fortsat med at være på turné så meget som muligt. Derfor skulle de levere et energisk og hektisk show, hvor der med garanti ikke er forbud mod at danse.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS