Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi er altid nysgerrige, når vi hører om projekter, der involverer Ben Folds. Så vi bliver jo nok nødt til at tjekke pladen “Has Been” fra William ‘Captain Kirk’ Shatner, som Ben Folds i øjeblikket er igang med at producere, selvom Star Trek ellers normalt er noget vi holder os fra.

Desværre betyder produktionsarbejdet ifølge Billboard at Folds’ egen soloplade først udkommer til næste år. Men da Folds er ganske produktiv har han dog tænkt sig at udgive sin tredie EP, “Super D”, i den nærmeste fremtid, og den kommer til at indeholde et par covers og den fantastiske sang Kalamazoo, der har floreret på forskellige bootlegs.

Og skulle du have været i tvivl, så kan vi fortælle, at det rent faktisk er Ben Folds singlen Rockin’ the Suburbs, man kan høre i traileren til filmen “Shrek 2″. Så skulle det være på plads.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS