Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Roskilde Festivalen starter egentligt først torsdag i næste uge, men allerede på mandag begynder en stribe danske bands at varme op til festivalen på Camping Scenen.

Hvis du allerede på mandag har begivet dig ud på Dyreskuepladsen, så er koncerterne på Camping Scenen en god måde at fordrive ventetiden på. Men tager du først på festival torsdag (eller måske skal du slet ikke afsted), så kan du se nogle af Camping Scenens band live på nettet.

Roskilde Festivalen streamer nemlig live fra koncerterne med The Untamed, EPO-555 og Money Your Love. Så sidder du i dagene op til festivalen foran din computer, er dette jo den perfekte måde at få lidt festivalstemning sendt hjem i stuen.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS