Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den første rapport fra Roskilde er desværre ikke særlig positiv, da det kom frem tidligere på dagen, at David Bowie pga. sin skadede skulder har måttet melde afbud til festivalen.

Men nu kunne det desværre også se ud som om søndagens Muse koncert er i fare. Ifølge bandets officielle webside døde trommeslager Dominic Howards far under Glastonbury festivalen, hvilket har gjort, at bandet har aflyst onsdagens koncert i Italien. På siden står der desuden at det vil blive besluttet senere, om de vælger at aflyse flere koncerter. Dette kan betyde, at de aflyser deres besøg i Danmark, hvilket naturligvis vil være frygteligt ærgerligt, selvom det vil være forståeligt omstændighederne taget i betragtning.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS