Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vores fornemmeste opgave er at holde øje med nye, spændende navne, og så nævne dem her på siden, så folk udover os kan opdage, at de eksisterer. Derfor er vi ekstra glade for at kunne slå to fluer med et smæk ved at linke til en streamet version af pladen “The Golden Apples of the Sun”, der er sammensat af Devendra Banhart.

Devendra Banhart har fået en masse opmærksomhed for pladen “Rejoicing In The Hands” og kan opleves her i landet 14. oktober på Voxhall og 15 oktober på Vega. Han er blevet bedt af Arthur Magazine om sammensætte en plade med tyve forskellige kunstnere, der repræsenterer den musikalske scene han selv er en del af, og det er der kommet en ret speciel plade ud af. Genremæssigt er der tale om akustisk musik, der bevæger sig i den moderne folkgenre (også kaldet Freakfolk) og blandt de mest kendte er navne som Vetiver, Iron & Wine og så dukker Banhart såmænd også selv op i duet med Vashti Bunyan på sangen Rejoicing in the Hands.

Det er en ganske interessant plade, som forøvrigt fik en ret imponerende anmeldelse hos Pitchfork. Så har man lyst til at stifte bekendskab med en række af de mere stille amerikanske indiebands, er dette et ganske godt sted at starte.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS