Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Til oktober udkommer der to lidt specielle plader. Først udkommer den første plade i ti år fra American Music Club, og i den forbindelse har Billboard snakket lidt med Mark Eitzel om pladen, og hvorfor bandet gik i opløsning.

Billboard har også en artikel om den kommende plade fra afdøde Elliott Smith, der udkommer 19. oktober. Pladen er sammensat af Smiths familie og et par samarbejdspartnere og består af sange, han var ved at forberede til en kommende plade. De virker som om nogle af sangene handler om stoffer og selvmord, hvilket vel er logisk nok, men forhåbentligt er sangene lige så smukke som de plejer, selvom teksterne handler om dystre emner.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS