Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den seneste trend i England er åbenbart uannoncerede koncerter på uventede steder. The Guardian har en artikel, hvor de fortæller om bands som The Others og Kasabian, der er begyndt at arrangere koncerter på hustage, pubber og såmænd også receptionen hos Radio One.

De lækker naturligvis rygter om koncerterne på deres websider, og det har vist sig at deres fans så kontakter hinanden via SMS, hvilket betyder, at der altid dukker masser af folk til koncerterne. Det lyder ret interessant, og der kan næppe være tvivl om, at koncerterne er unikke oplevelser for både musikere og fans.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS