Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Den amerikanske sanger og selvudnævnte Super Freak, Rick James, døde fredag aften i sit hjem.

James var primært kendt for sangen Super Freak, hvis baslinie senere blev brugt i MC Hammers U Can’t Touch This. Men også hans problemer med narkotika og hans overfald på kvinder, der senere sendte ham en tur i spjældet, vil nok desværre også være noget, han vil blive husket for.

James forsøgte et musikalsk comeback i 1997 uden den helt store succes. Men han har dog fået et mindre comeback på det seneste via Chappelle’s Show på Comedy Central, hvor komikeren Dave Chappelle optræder som Rick James og med jævne mellemrum ytrer frasen “I’m Rick James, bitch“. Den del af showet er faktisk blevet så populær, at der nu snakkes om, at der skal laves en film om Rick James med Chappelle i hovedrollen baseret på James’ kommende bog “Memoirs of a Super Freak”. Og nu hvor manden er død stopper disse rygter næppe med at florere.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS