Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Judas Priest har fået Rob Halford tilbage i bandet og turnerer i øjeblikket som en del af Ozzfest i USA. I år er det tredive år siden Birmingham bandet udgav debutpladen “Rocka Rolla”, og eftersigende regner det gendannede Priest med at indspille en plade sammen efter turnéen.

Popmatters har en stor artikel om bandet, der dog primært handler om Judas Priest boxsættet “Metalogy“. Skal man tro journalisten er dette den definitive Priest antologi, hvor bandets bedste materiale er fordelt udover fire CDer og en live DVD. Men selvom man ikke er den store Priest fan, er det nu alligevel ganske morsomt at læse artiklen, da den er skrevet af en fyr, der tydeligvis voksede op med og elskede bandet i sine unge dage.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS