Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Judas Priest har fået Rob Halford tilbage i bandet og turnerer i øjeblikket som en del af Ozzfest i USA. I år er det tredive år siden Birmingham bandet udgav debutpladen “Rocka Rolla”, og eftersigende regner det gendannede Priest med at indspille en plade sammen efter turnéen.

Popmatters har en stor artikel om bandet, der dog primært handler om Judas Priest boxsættet “Metalogy“. Skal man tro journalisten er dette den definitive Priest antologi, hvor bandets bedste materiale er fordelt udover fire CDer og en live DVD. Men selvom man ikke er den store Priest fan, er det nu alligevel ganske morsomt at læse artiklen, da den er skrevet af en fyr, der tydeligvis voksede op med og elskede bandet i sine unge dage.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS