Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Fredag aften kl. 21:00 åbner et nyt rocksted i København ved navn The Rock. Det nye koncertsted/rockklub ligger Skindergade 45-47 og til åbningen kan man få sig en lidt anderledes koncertoplevelse med Pretty Maids feat. Dario Campeotto. Denne specielle konstellation skyldes, at The Rock holder til i de gamle Vin- og Ølgod lokaler, der engang var ejet af Dario Campeotto.

Folkene bag The Rock beskriver deres profil således: “The Rock bliver en kombination af koncertsted og natklub med plads til 600-800 mennesker. Vi vil præsentere alt hvad der rykker i dansk og udenlandsk rock ? også den del af rocken de andre ikke vil lege med. Der bliver plads til den bløde, den hårde og den virkelig grusomme musik. Så bare kom an!” Så har du savnet lidt tråd i dit natteliv, lyder The Rock som et sted, der er værd at aflægge et besøg.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS