Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Marilyn Manson udgiver 28. september opsamlingspladen “Lest We Forget”, og i den forbindelse har han indspillet en ny version af det gamle Depeche Mode nummer Personal Jesus. Videoen kan ses online og skal nok skabe mere ballade for Manson, da han både får vist billeder af Hitler, Stalin, Kennedy og George W. Bush undervejs.

Ifølge Blabbermouth har Manson ganske travlt i disse dage, hvor han bl.a. har været vært for MTVs seneste Icon show, der var en hyldest til The Cure. Showet indeholder bl.a. en optræden med Blink 182 (Letter to Elise) og vil blive vist til oktober.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS