Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Nancy Sinatra er naturligvis bedst kendt for sangen These Boots Are Made For Walking, men har også indsunget Bond temaet You Only Live Twice, og sangen Bang Bang (My Baby Shot Me Down) blev for nylig brugt i begyndelsen af den første Kill Bill film.

Men nu er hun tilbage med pladen “Nancy Sinatra”, som du kan lytte til hos VH-1. På pladen får hun hjælp af folk som Jon Spencer, Calexico, Sonic Youth, Pete Yorn, Steve (Little Steven) Van Zandt og Jarvis Cocker, og første single, Let Me Kiss You, er såmænd indsunget i selskab med Morrissey (sangen findes naturligvis også på “You Are The Quarry”). Pladen er en lidt blandet omgang, men specielt Burnin’ Down the Spark minder en del om hendes ting fra 60erne, så der er bestemt nogle gode ting at hente.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS