Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Nancy Sinatra er naturligvis bedst kendt for sangen These Boots Are Made For Walking, men har også indsunget Bond temaet You Only Live Twice, og sangen Bang Bang (My Baby Shot Me Down) blev for nylig brugt i begyndelsen af den første Kill Bill film.

Men nu er hun tilbage med pladen “Nancy Sinatra”, som du kan lytte til hos VH-1. På pladen får hun hjælp af folk som Jon Spencer, Calexico, Sonic Youth, Pete Yorn, Steve (Little Steven) Van Zandt og Jarvis Cocker, og første single, Let Me Kiss You, er såmænd indsunget i selskab med Morrissey (sangen findes naturligvis også på “You Are The Quarry”). Pladen er en lidt blandet omgang, men specielt Burnin’ Down the Spark minder en del om hendes ting fra 60erne, så der er bestemt nogle gode ting at hente.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS