Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvis man følger forskellige musikeres websider, kan man fra tid til anden falde over lidt mere interessant informationer, end at de skal til at på turné igen. I dette tilfælde kan vi fortælle, at man på Jay Farrars webside kan læse, at Son Volt til oktober vil finde sammen igen for at indspille en ny plade.

Siden Jay Farrar forlod Uncle Tupelo, har han indspillet tre plader med Son Volt og har siden da også indspillet to soloplader. Men efter at have mødtes med sine gamle kolleger for at indspille et nummer til Alejandro Escovedo hyldestpladen “Por Vida”, har de åbenbart genfundet magien og vil nu igen lave en plade sammen. Der er endnu ingen information om pladeselskaber og udgivelsesdato, men det skal nok komme henad vejen.

I samme åndedrag kan vi berette, at The Lemonheads også er fundet sammen igen. Evan Dando skulle have spillet sammen med DKT/MC5 til koncerterne rundt om i Europa, men droppede ud af turneen efter 42 shows med bandet. Det viser sig at grunden dertil var, at Evan gerne ville fokusere på at skrive nyt materiale til en ny plade med The Lemonheads. Bandet spillede i august måned på Öya Festivalen i Norge og ifølge et indlæg på Evan Dandos webside, er han nu igang med at skrive nyt materiale til bandet. Igen er der ingen information om pladeselskaber og udgivelsesdato, men det er da i hvert fald gode nyheder, at bandet er på vej med nyt materiale.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS