Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi blev narret til at læse en artikel i The Guardian, fordi vi troede den handlede om kommende afsnit af tv-serien The Simpsons. I stedet handler artiklen om, hvordan Jessica og Ashlee Simpson kan takke MTV for deres karrierer, fordi de har medvirket i nogle helt forfærdelige shows.

I artiklen bliver begge søstre, og det amerikanske pladekøbende publikum, svinet godt og grundigt til, hvilket er ganske underholdende læsning. Men samtidig var informationerne om, at den talentløse engelske trio Busted nu får sit eget MTV show, America Or Busted, ret skræmmende nyt. For som artiklen understreger skaber den slags shows kommercielle successer uanset, hvordan musikken lyder.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS