Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi har fået følgende pressemeddelelse tilsendt:

Det skånskbaserede pladeselskab HepTown Records har på kort tid formået at støvsuge dansk garagerock for interessante navne og indlemme dem i selskabets stald og udgive dem. Inden for det sidste år har Heptown Records udgivet plader med Screamin’ Eric, The Untamed og El Ray for næsen af de måbende danske selskaber. Nu kommer HepTown Records med en præsentationskoncert i Studenterhuset i København med nogle af sine navne – både danske og svenske – og det hele gentages 14 dage efter i Lund i Skåne“.

Til koncerten i Studenterhuset på fredag kan man opleve Screamin’ Eric (DK), El Ray (DK) og The Punch (S) for 40,- og hele balladen begynder kl. 22:00.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS