Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Under den titel kører The Voice TV i øjeblikket en kampagne for at finde en ny VJ til deres tv-station. De har brug for en person, der lever op til følgende beskrivelse: “Hvis tanken om at præsentere musikvideoer, interviewe kendte artister eller hænge ud med stjernerne tænder dig, så er dét her lige noget for dig!”.

Passer den beskrivelse på dig, kan du møde op til screen tests rundt om i landet indtil 30/10. Vi kunne stille med en hel række Frekvens folk, der godt kunne tænke sig at fede den med de kendte og spise kirsebær med de store. Men desværre har de et udseende, der bedst passer til radio (eller weblogs), så det bliver formodentligt i stedet en tidligere Big Brother deltager, der løber med jobbet.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS