Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi har tidligere nævnt nogle af de tiltag amerikanske musikere har gjort for at få folk ud til stemmeurnerne 2. november. Et af dem er turnéen Vote for Change, hvor Bruce Springsteen, R.E.M., John Fogerty og Bright Eyes forsøger at skabe bevidsthed om det kommende valg ved at donere overskuddet til organisationen America Come Together, der forsøger at få flere til at registrere sig som vælgere.

The Guardian har været til et par af koncerterne og snakket med både bands og tilskuere om, hvordan de har det med at musik og politik blandes, og om det overhovedet nytter noget med den slags koncerter.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS