Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


The Zutons er et blandt mange engelske bands, der bliver hypet seriøst i øjeblikket. Forleden var de på besøg hos Radio One, hvor de blev interviewet og gav en akustisk version af deres single Don’t Ever Think (Too Much) og Scissor Sisters singlen Take Your Mama.

I Live Lounge arkiverne kan man forøvrigt finde en masse spændende optagelser med mange forskellige bands. Og så er det jo også sjovt, at Scissor Sisters ynder at spille en coverversion af Franz Ferdinand singlen Take Me Out, som de eftersigende også har spillet i The Live Lounge.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS