Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Stop nu med det Harry Potter hysteri! Ikke nok med at Franz Ferdinand både skal lave musik til og have en cameo rolle i den fjerde film om den magiske brilleabe, så viser det sig nu, at det samme gælder for Jarvis Cocker fra Pulp.

Jarvis Cocker er åbenbart blevet hyret til at lave filmmusikken i stedet for John Williams, der ellers har lavet musikken til de første tre Potter film. Det er første gang Cocker laver et soundtrack, men han er åbenbart en fan af serien og skal altså sørge for at få gjort lydsiden lidt mere moderne. Vi fatter ikke fascination af hverken bøgerne eller filmen, så vi vil foretrække, at der ikke er flere musikere, der hopper på denne utiltalende trend.

En relateret og lidt mere opløftende nyhed er, at man på Kanal 5 på fredag i næste uge kan opleve William Shatner sammen med Ben Folds og Joe Jackson hos Jay Leno, hvor de giver deres version af Pulps Common People. Se det giver straks langt mere mening!

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS