Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


MTV2 uddeler 15. november deres Short List Music Prize, der går til en af de ti spændende nominerede. Da fokus ligger på musik, der har fået gode anmeldelser, men måske ikke lige har solgt millioner af plader er de nominerede ofte kunstnere, der ikke er så kendte.

Derfor kan man nu på MTVs side lytte til pladen “MTV2 Presents: Shortlist 2004 Nominees”, der indeholder et nummer med hver af de nominerede plus et nummer med fem kunstnere, der var tæt på at komme med. Så er du nysgerrig for at høre Nellie McKay, Loretta Lynn, TV on the Radio eller The Secret Machines har du nu chancen. Og som et supplement kan du på en anden MTV side se videoer med de nominerede.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS