Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der har været skrevet rigtig meget om John Peel, siden han døde for en uge siden. En af de ting der nævnes i hver eneste artikel er, at sangen Teenage Kicks med The Undertones var hans yndlingssang. Der var sågar tale om, at sangen skulle genudgives i hans ære til jul, men det bliver ikke til noget.
For at mindes John Peel har Snow Patrol valgt at indspille en akustisk version af Teenage Kicks og lægge den ud på deres webside sammen med følgende besked: “Unfortunately we never had the honour of a Peel session or meeting him. We greatly admired him, his maverick radio shows, and in our dreams always though he would do the voice over for the Reindeer Section rock family tree. He was responsible for saving Radio 1 from chart hell, he will be sorely missed. This track is free to download and is given as a gift from us in memory of John.

Måske skulle vi så lige bruge denne lejlighed til at nævne, at sanger Gary Lightbody fra Snow Patrol var hovedmanden bag de to The Reindeer Section plader hvorpå medlemmer fra Belle & Sebastian, Arab Strap, Mull Historical Society, Mogwai, Idlewild og Teenage Fanclub medvirker. Og at The Undertones også er kendt for singlen My Perfect Cousin (muligvis den eneste sang nogensinde med en reference til Subbuteo) og for at være bandet Feargal Sharkey forlod for at lave en soloplade, der bl.a. gav ham et nummer et hit i England med Good Heart (nå ja, så var han jo også med i The Assembly for en kort bemærkning). Så skulle det vist være sat på plads.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS