Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Ifølge et nyhedsbrev fra Sharin og Sune er The Raveonettes færdige med indspilningerne af deres kommende plade. I nyhedsbrevet skriver de:

“The album is done, done and done. And we’re very proud of it. Here’s a quote from David Fricke from Rolling Stone Magazine after a sneak peak: “It’s a gas. A big jump ahead but with all of the hooks and rock & soul heart that I loved on the first records, from the very beginning… rich in classic references, but subverted and gassed up with all the pow of now. ”

We are still discussing the final selection of songs to go on the album, album title and release date. But we are hoping for it to come out in the early spring 2005. But we can not wait for you to hear it.”

Pladen er indspillet sammen med Richard Gottehrer, der også producerede “Chain Gang of Love”, og man kan forvente, at der dukker et par gæster op på den kommende plade. I hvert fald har The Raveonettes i de forgangne måneder været i studiet med Ronnie Spector fra The Ronettes (dem med Be My Baby), Martin Rev fra Suicide og Moe Tucker fra The Velvet Underground. Det lyder da lovende.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS