Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Dave Eggers er formodentligt fortsat bedst kendt for bogen med den ydmyge titel “A Heartbreaking Work of Staggering Genius” (og næstbedst for at være ret utålelig), men han har skrevet andre bøger og skriver også jævnligt artikler for forskellige magasiner.

En af dem – School of rock – handler om den indflydelse musik kan have på unge, nysgerrige mennesker. Han fortæller om, hvordan Sting har ført ham til at læse sci-fi, The Cure fik ham til at læse Camus, og Lloyd Cole satte ham på sporet af Joan Didion. Men for at det hele ikke skal handle om ham, har han spurgt “a random sampling of my best-looking friends for examples of how they were educated through lyrics. [...] To protect their privacy, and so I can make their stories more interesting, their names have been changed to those of male tennis stars from the 1970s“. Kan man abstrahere fra Eggers’ lidt overgearede stil (og navne som Vitas Gerulaitis og Ilie Nastase), er det faktisk ganske interessant læsning.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS