Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Nina Gordon var midt i 90erne den ene halvdel af Veruca Salt, og siden opløsningen af duoen har hun udsendt solopladen “Tonight and the Rest of My Life”. Hvis man besøger hendes webside kan man faktisk downloade en masse MP3ere fra forskellige perioder i hendes karriere, så kender man ikke lige Gordon, kan man altså komme til det.

Man kan bl.a. hente sange fra EPen “Bring the Rock”, hvor hun spiller coverversioner af 18 & Life (Skid Row), One More Night (Phil Collins) og Straight Outta Compton (NWA). Sidstnævnte version er lidt speciel, og der findes faktisk en uautoriseret video online, der er værd at tjekke, hvor Nina Gordons version blandes med den oprindelige video.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS