Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


NME kunne tidligere på ugen fortælle, at The White Stripes er på vej i studiet for at indspille en efterfølger til “Elephant”. I dag kommer det så frem, at det ikke er det eneste projekt White har arbejdet på.

Det viser sig at White i samarbejde med Brendan Benson har indspillet en plade, der muligvis udkommer senere i år og som kunne blive opfulgt af en turné. De to har tidligere arbejdet sammen på plader for Loretta Lynn og Whirlwind Heat, men dette er en plade de to selv har skrevet og indspillet, hvilket lyder ret interessant.

Det varer nok lidt inden dette projekt og den næste White Stripes plade ser dagens lys. Men Benson er allerede 14. marts klar med pladen “Alternative to Love”, der er en lidt mere voksen opfølger til den ganske forrygende “Lapalco” fra 2002.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS