Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi har modtaget en pressemeddelelse fra Levi’s om en konkurrence, der giver dig muligheden for at indspille din egen ringetone, og derefter vinde en konkurrence, hvor man kan få den indspillet på 12″ vinyl.

Idéen er, at man downloader programmet Levi’s Max Mixer til mobilen, indspiller sin ringetone, uploader den til websiden, og så er man med i konkurrencen. Der er endda nogle dommere, der lytter ringetonerne igennem, hvor en af dem er ingen ringere end Tony Wilson fra Factory Records. Så har du lyst til at lege lidt med at mikse din egen ringetone, og måske endda få den indspillet, så er dette jo noget for dig.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS