Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Et tidligt rygte lød på at album aktuelle Franz Ferdinand ville cameo optræde i den kommende Harry Potter film, Harry Potter og Flammernes Pokal. Sådan skulle det dog ikke blive, men filmen bliver alligevel ikke uden musikalsk islæt. Jarvis Cocker, der også står bag filmens soundtrack, skal nemlig, sammen med Phil Selway og Johnny Greenwood fra Radiohead, spille op til troldmandsbal som det magiske band The Wyrd Sisters.

Det er den canadiske folk gruppe The Wyrd Sisters dog ikke helt tilfredse med, så de har sagsøgt Jarvis, gutterne samt Warner Bros for krænkelse af ophavsretten. Indtil videre har de 3 canadiske damer takket nej til både $5000 og $50.000 forlig, og i sidste ende kan det ende med at hekserockerne (Jarvis & co, ikke canadierne) må optræde under et andet navn.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS