Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Velgørenhedsorganisationen War Child har et par gange haft held til at få kendte musikere til at donere sange til deres sag. For godt en uge siden gik en lang række kunstnere igen i studiet under War Child banneret, med det formål hver at indspille en sang, der skulle være klar til download 24 timer senere.
Bands som Belle and Sebastian, Radiohead, Bloc Party, Manic Street Preachers og Babyshambles deltog, og det endelige resultat blev det hurtigst sælgende download album til dato. Numrene kan købes enkeltvis eller samlet på War Childs hjemmeside, og for folk der foretrækker noget mere håndfast er alle 20 numre nu også samlet på en cd.

Læg specielt mærke til Kaizer Chiefs meget catchy udgave af I Heard it Through the Grapevine!

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS