Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvis du er fan af Dandy Warhols, eller er en af de relativt få der kender Brian Jonestown Massacre, kan du med fordel zappe over på DR2 i aften kl 23:00, hvor Musikprogrammet viser den prisvindende dokumentarfilm DiG!
Filmen, der er optaget over 7 år, skildrer hvordan venskabet mellem de to førnævnte går i spåner da Dandy Warhols oplever kommerciel succes med singlen Not If You Were The Last Junkie On Earth, mens Brian Jonestown Massacre forbliver i langt under den kommercielle rader, og hvordan der udvikler sig en rivalisering mellem de to bands der får Oasis/Blur dysten til at ligne en forårstur i parken mellem to nyforelskede teenagere. Mest af alt skulle filmen være seværdig på grund af de to bands’ karismatiske frontfigurer Courtney Taylor-Taylor og Anton Newcombe, hvoraf sidstnævnte siden filmens premiere ved flere lejligheder højlydt har ytret sin harme over den måde han bliver fremstillet på.
Filmen bliver iøvrigt præsenteret af allestedsnærværende Sune Wagner fra Raveonettes.

[Update]: “Dig!” genudsendes lørdag 15. oktober.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS