Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Da Pantera guitaristen Dimebag Darrell sidste år blev skudt og dræbt af en sindsforstyrret fan under en koncert sendte det naturligt nok chokbølger ud igennem store dele af musikverdenen. Det var derfor heller ikke overraskende at man i tiden derefter ofte kunne læse skrevne hyldester til Dimebag fra diverse kunstnere i heavy metal miljøet. Det der nok er mere overraskende er at det amerikanske country band Cross Canadian Ragweed nu, som de første, har skrevet en sang om guitaristen. Sangen hedder meget passende Dimebag og er at finde på deres plade “Garage”. For at det ikke skal være løgn har CMT, som er MTV’s country søster-kanal, lagt en streamet udgave af hele pladen op på deres hjemmeside, så hvis du er “a little bit country and a little bit rock n’ roll”, så er det måske noget for dig. Men start for god ordens skyld med at høre sangen Dimebag.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS