Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det er ikke specielt at lave en plade fyldt med coverversioner. Det er nærmest blevet gjort til døde, og det er blevet gjort med yderst blandede resultater. Men da Mark Kozelek i 2001 udgav “What’s Next to the Moon” var de fleste dog enige om, at den tidligere Red House Painters frontmand havde fat i den lange ende. Pladen indeholder nemlig ti akustiske og omarrangerede AC/DC-sange fra Bon Scott æraen, der lægger vægt på Scotts tekster. Vi er her lysår fra Big Guns og Thunderstruck, og sangene fungerer nærmest utænkeligt godt i de akustiske versioner.

Spol fire år frem og nu er Kozelek i gang med sit næste coverprojekt. Denne gang er det Modest Mouse, der kommer under behandling, og igen ændres numrene helt, så kun teksterne står tilbage fra de oprindelige numre. I et interview med Pitchfork fortæller Kozelek om pladen og hans forhold til Isaac Brocks tekster, der dukker op på pladen “Tiny Citites” i ny indpakning 1. november.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS