Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Ifølge NME.com følger Pete Doherty (ex-Libertines, nu Babyshambles) i fodsporene på Flemming ?Bamse? Jørgensen, Thomas Helmig og Alex Nyborg Madsen. Den skandaleombruste sanger afslører nemlig, at han har komponeret en hyldestsang til sin yndlingsklub Queens Park Rangers, der for tiden frister tilværelsen i den engelske førstedivision. I en artikel i The Guardian forklarer Doherty sin kærlighed til klubben således: ?Imagine a relationship that went wrong but you held on in there for years: that’s what it is like supporting a football team. Your loyalty to a team can never die. Ties are stronger than they could ever be with a woman. If she goes and sleeps with your best mate, it’s over. If the Rs’ boss, Ian Holloway, slept with my best mate, QPR would still be my team.?

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS