Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Som de fleste nok ved er januar i fodboldens verden rygternes måned, hvor spillere i pressen meldes købt og solgt adskillige gange om dagen. Her på redaktionen er vi dog ikke for små til at overføre denne tradition til musikkens verden, og vi bringer derfor årets nok første 100% ubekræftede rygte for årets Roskilde Festival.

Ifølge Blabbermouth og Norsk Tv2, skal Tool spille på den norske Quart Festival som løber af stabelen få dage efter Roskilde. Og når de nu spiller festivaler i Skandinavien ville det da være underligt hvis ikke Roskilde ledelsen har følehornene ude, og forsøger at lokke Maynard og co tilbage til Dyreskuepladsen hvor de gav årets bedste koncert i 2001.

I mere håndgribelige nyheder meldes det desuden at det nye Tool album skulle være på trapperne i Maj 2006, og at forsanger Maynard i foråret også vil udgive sin egen vin. Hvorvidt der er nogen der har lyst til at drikke noget, der er brygget af forfatteren til sangen Stinkfist, må tiden så vise.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS