Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


D. 10 Januar søsatte vi her på redaktionen rygtet om at Tool skulle spille på årets Roskilde Festival. I dag blev det så offentliggjort at de rent faktisk kommer, sammen med d’herrer Franz Ferdinand og Kanye West.

Udover at kunne frydes over vores 100% succes-rate i rygteafdelingen, kan vi også konstatere at det er en meget lovende start på årets program, da alle tre navne både er populære, verdenskendte, og regulære anmelderdarlings. Dertil kommer at de to førstnævnte bands allerede har vist deres værd, ved at levere ganske fremragende koncerter på Dyreskuepladsen. Så selvom det ikke er helt nytænkende skal det nok blive underholdende.

Mens vi venter på yderligere nyt fra Roskilde, vil vi her på redaktionen bryde vores hjerner med at finde på nye velkvalificerede rygter til programmet. Hvad med en Beatles Reunion på Orange Scene? Det ville da være noget…

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS