Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi kan ganske godt lide Brendan Benson her på stedet, og vi er ikke blevet helt trætte af Jack White endnu. Så derfor har vi holdt lidt øje med The Raconteurs, der er et projekt de to gutter har såsat sammen med to medlemmer af The Greenhornes.

Projektet har længe været holdt på lavt blus, da Benson og White lige skulle have udsendt deres egne plader og turneret lidt først. Men nu er gruppen klar til at lancere sig selv, hvilket de har gjorde i går ved udsende “Steady, As She Goes” som limited edition 7″ single. Men da den nærmest allerede nu er uopdrivelig, så er det jo godt, at man kan høre både A- og B-siden på bandets officielle webside. Singlen er en foreløber til pladen “Broken Boy Soldiers”, der udsendes til maj.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS