Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvis man følger lidt med på websiden radiohead.com vil man fra tid til anden kunne finde bizarre beskeder lagt af Thom Yorke. De seneste handler om indspilningerne af den kommende plade, der formodentlig udkommer en gang til sommer.

Men lige så interessant er det, at bandet skal spille på den amerikanske Bonnaroo Music And Arts Festival i juni, hvilket kunne betyde, at bandet tager på en sommerturné. Derfor vil vi da her fra Frekvens-redaktionens side gerne igangsætte et rygte om, at de dukker op på Roskilde 2006. Det gik jo meget godt med Tool og Placebo, så nu må vi se, om vi kan nappe tre i træk.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS