Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


The Jenville Show, der bærer undertitlen Cooking with Rockstars, er en webside, der præsenterer en række videointerviews med mere eller mindre kendte rockmusikere. De handler alle om mad, og hvert interview garneres med kunstnerens egen yndlingsopskrift, så du selv har mulighed for at lege rockstjerne i køkkenet. Det kræver nu ikke det helt store, hvis man eksempelvis vælger at give sig i kast med Jack Blacks Dorito Burrito eller Ben Gibbards Peanut Butter Veggie Sausage Toast. Anderledes krævende bliver det dog, hvis man går i gang med John Vanderslices version af klassikeren puttanesca. En helt igennem ubrugelig ? men også pænt underholdende ? side.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS