Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Som de fleste nok ved løb det årlige Grammy festivitas af stablen i USA i onsdags, og du ved garanteret allerede hvor mange Grammyer U2 vandt, og måske også hvilken kjole Alicia Keys havde på, og at Bono kyssede en gravid mave, og det grinte de meget af den vinter.

Hvis man scanner lidt ned over listen af vindere, og vi bruger det begreb løst i denne sammenhæng, vil man kunne se at Slipknot også fik en lille figurine med hjem til hylden, hvilket også er fint nok. Men selve essensen af denne historie er at Slipknot ikke dukkede op i deres normale keddeldragter og masker – næh, det ville jo bare være dumt!
Isetedet dukkede de op i gala-modificerede udgaver af deres outfits, inklusiv en keddeldragt som man skal være utroligt sikker på sin seksualitet for at bære. Heldigvis er Grammy uddelingen jo relativt godt dækket af medierne, så vi kan hermed bringe det noget aparte skue.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS