Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Selv de mest kyniske af os, er vel efterhånden ved at blive overbevist om at der er noget godt i gære, i den danske musikundergrund. Men selv om den samlede danske presse efterhånden har tudet os ørene fulde af “succeshistorierne” om Raveonettes og Junior Senior og deres indtog i USA, er det stadig svært for menigmand at danne sig et reelt indtryk af om der er nogen overthere der overhovedet lægger mærke til de mange gode danske bands, der for tiden spirrer frem.

Én amerikaner der ihvertfald er blevet omvendt er anmelderen Ian Mathers fra magazinet Stylus, som inden for den sidste måned har givet gunstige anmeldelser af I Am Bones og Figurines nyeste plader, og en nærmest overvældende god anmeldelse af Set & Drift med Diefenbach.

Så selv om det måske ikke ligefrem er David Fricke og forsiden af Rolling Stone, så sker der da lidt derovre, hvlket jo altid er godt at se.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS